Повернутися до звичайного режиму

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ПОСАДИ КОНСУЛЬТАНТІВ ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Оголошення
про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області”

Керуючись рішенням Косівської районної ради від 08.10.2020 року “Про cтворення комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області”, пунктами 6-8 Порядку проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Косівської районної ради Івано-Франківської області, затвердженого розпорядженням Косівської районної ради від 12 листопада 2020 року №83-р, Косівська районна рада

оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області”.

1. Найменування і місцезнаходження установи:
Комунальна установа “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області”.
м. Косів, вул. Шевченка, 40.

2. Найменування посад:
Консультант (4 штатні одиниці) комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області”;

3. Умови оплати праці:
Посадовий оклад консультанта комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області” відповідає 14 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери. Передбачаються підвищення посадового окладу на 10% ставки заробітної плати викладача вищої категорії, підвищення посадового окладу за роботу у населеному пункті, якому надано статус гірського, надбавка за вислугу років, надбавка за престижність праці, матеріальна допомога на оздоровлення, грошова винагорода за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та інші підвищення, а також заохочувальні та компенсаційні виплати згідно чинного законодавства та умов колективного договору.

4. Кваліфікаційні вимоги:
На посаду консультанта комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області” може бути призначено особу, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до порядку, затвердженого Засновником Центру.

5. Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії:

5.1. Особа, яка відповідає вимогам, визначеним в п.4 цього оголошення, може взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад педагогічних працівниківкомунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області”та подати особисто такі документи:
- копію паспорта громадянина України;
- копію документа про вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста);
- документ, що засвідчує вільне володіння державною мовою;
- копію трудової книжки чи інших документів, які підтверджують стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років;
- письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 1).
Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, в тому числі документи, що підтверджують впровадження претендентом інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних.

5.2. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

5.3. Документи приймає працівник загального відділу виконавчого апарату районної ради за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

6. Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі:

6.1. Документи, зазначені в п. 5.1. оголошення, подаються до виконавчого апарату районної ради (загального відділу) за адресою: м. Косів, майдан Незалежності,11, каб.29, з 18 листопада 2020 року по 2 грудня 2020 року в робочі дні з 9-00 до 15-00; обідня перерва з 12-00 до 13-00.
Телефон для довідок (03478) 24600.

7. Дата та місце початку конкурсного відбору:

7.1. Конкурсний відбір на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників Косівської районної ради Івано-Франківської області” відбудеться 03 грудня 2020 року о 10-00 годині в приміщенні малої зали на третьому поверсі адміністративної будівлі районної ради за адресою м.Косів, майдан Незалежності,11.

7.2. Конкурсний відбір буде проведений у такі етапи:

1) складання кваліфікаційного іспиту за напрямами знання законодавства у сфері освіти, зокрема законів України “Про освіту”, “Про повну загальну середню освіту”, “Про дошкільну освіту”, “Про позашкільну освіту та нормативно-правових актів у сфері освіти.

2) проведення співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

Кiлькiсть переглядiв: 486