Спартакіада - 2019

У лютому - березні відбулися районні змагання серед працівників закладів і установ освіти району. Вони проходили в два етапи: перший зональний проводився у шести зонах з 16 лютого по 14 березня. Завдання якого було сформувати збірну команду з чотирьох видів спорту (волейбол, футбол, настільний теніс та швидкі шахи) на фінальний етап.

28 березня на базі Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося відкриття фінальної частини спартакіади. З привітальними словами до учасників змагань звернулись начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Козьменчук, голова районної організації профспілок Світлана Бович, які побажали учасникам досягти високих спортивних результатів.

А далі були змагання з футболу, де вирували пристрасті на полі до останьої хвилини гри. У підсумку третє місце зайняла команда Яблунівської ОТГ, друге Косівська зона, а перше Пістинська зона

З волейболу у напруженій боротьбі на третє місце п’єдесталу піднялася команда Косівської зони, на друге Яблунівської ОТГ, а на перше команда Рожнівської ОТГ.

Пістинська зона у настільному тенісі посіла 3 місце, Кутська зона 2 місце, а Косівська 1 місце.

У змаганнях з швидких шахів серед жінок трійка призерів виглядає так: 3 -Добрянська Наталія (Косівська зона), 2- Атаманюк Святослава (Рожнівське ОТГ), 1- Губчук Галина (Кутська зона), а серед чоловіків 3- Бондаренко Олександр (Косівська зона), 2- Олексин Андрій (Кутська зона), 1- Спольницький Ігор (Пістинська зона).

За підсумками змагань набравши 30 очок команда Космацької ОТГ посіла 6 місце, 17 очок у команди Рожнівської ОТГ і 5 місце, на одне очко менше набрала команда Кутської зони і посіла 4 місце, і знов на одне очко менше від попередньої команди набрали спортсмени-вчителі з Яблунівської ОТГ та посіли 3 місце. 11 очок у свою скарбничку поклала команда Пістинської зони, яка стала срібним призером спартакіади. Найменше набрала Косівська зона (8 очок) і в підсумку стала чемпіоном даних змагань. Всі команди були відзначені подяками за активну участь а ті команди які зуміли посісти призові місця грамотами, кубком та грошовою винагородою у розмірах 3 місце – 1000 грн., 2 місце - 2000 грн. і 1 місце - 3000 грн.


Галерея "Спартакіада-2019"

Кiлькiсть переглядiв: 718